Η αληθεια ειναι οτι μπορεις να βγαλεις λεφτα - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Η αληθεια ειναι οτι μπορεις να βγαλεις λεφτα


    Θα σας πω ολη την αληθεια για το πως μπορεις να βγαλεις καποια χρηματα απο το ιντερνετ με λιγη δουλεια.Δεν θα σας πω ψεματα θα χρειαστει να βαλετε το μυαλο να δουλεψει για να καταφερετε αυτο!
    Οι περισσοτεροι που βγαζουν λεφτα στο ιντερνετ εχουν δουλεψει σκληρα.Εγω αρχισα και εφτιαξα 4-5 ιστοσελιδες με τον σκοπο να βγαλω λεφτα ευκολα και γρηγορα, φυσικα αυτο δεν δουλεψε και ετσι αρχισα να δουλευω περισσοτερο για να κερδισω καποια χρηματα με τα οποια να τα βγαλω περα, τωρα βγαζω καπου στα 600 με 900 ευρω τον μηνα που μου ειναι αρκετα επειδη ζω μονος μου και δεν εχω διαφορα δανεια.Για να φτασω σε αυτο το ποσο χρειαστηκα 2 μηνες ,ενα μηνα για να φτιαξω και να ετοιμασω τις σελιδες, και εναν μηνα για να μαζεψω κοσμο που να χρησιμοποιει τις πληροφοριες που προσφερω δημοσια στο ιντερνετ.Μετα το μονο που εκανα ηταν να περιμενω το τελος του μηνα.Για να βγαλω λεφτα χρησιμοποιω την υπηρεσια που προσφερει η Google με το ονομα Adsense.Το Adsense ειναι ενα δικτυο διαφημησης στο Ιντερνετ.Αυτοι που εχουν εταιριες, ιστοσελιδες και διαφορες υπηρεσιες που θελουν να διαφημησουν πληρωνουν καποιο ποσο με το οποιο κανουν διαφημηση σε ενα ηλεκτρονικο πεδιο (ιστοσελιδα) που εχουν για να αυξησουν τα κερδη τους αλλα για να γινει αυτο πρεπει να υπαρχουν και οι διαφημιστες, οι διαφημιστες ειναι αυτοι οι οποιοι διαφημηζουν τις ιστοσελιδες αυτων που πληρωνουν.Για καθε κλικ που κανει ο αναγνωστης στην διαφημιση κερδιζει 0.38 λεπτα.Φανταστειται 100 κλικ στην διαφημιση 38 ευρω, 1000 κλικ στην διαφιμηση 380 ευρω, 3 ιστοσελιδες 1140 ευρω.Φυσικα αυτο θελει δουλεια.Περιττα τα λογια...ας αρχισουμε!!!

    Βημα 1: Για να αρχισουμε θα χρειαστει να σκεφτουμε τι ειδους πληροφοριες ενδιαφερουν το κοινο του Ιντερνετ, τι τραβαει, τι πουλαει και για αυτο θα χρειαστουμε με χαρτι και μολυβι να κανουμε μια αναλυτικη αναφορα.

    Βημα 2:Σκεφτομαστε ενα ονομα προτοποριακο για την ιστοσελιδα μας, ενα ονομα που να σχετιζετε οσο περισσοτερο γινετε με την ιδεα της ιστοσελιδας.Τωρα ξαχνουμε για λεξεις κλειδια που να σχετιζονται με την ιστοσελιδα μας.

    π.χ. Για παραδειγμα αν η ιστοσελιδα μας ειναι μια για ρουχα τοτε οι λεξεις κλειδια θα ειναι: παντελονια, μπλουζες, t-shirt, σορτσακια, style, fashion, μοντερνα, γουνες και αλλα.Απο διαφορες τετοιες λεξεις το καλυτερο θα ηταν να διαλεξουμε 2 ή 3!

    Βημα 3:Η κατασκευη της Ιστοσελιδας μπορει να γινει απο καποια εταιρεια,απο εμενα ή μπορεις να τη φτιαξεις μονο σου!Εταιριες υπαρχουν στο Google σωρος, εμενα μου στελνετε ενα e-mail sto sh4rk1zm4st3rc0der@gmail.com ή μπορειτε να την φτιαξετε μονοι σας μεσω της υπηρεσιας Blogger στην οποια βασιζεται και αυτη η ιστοσελιδα.

    Βημα 4:Το περιεχομενο ειναι αυτο που μετραει περισσοτερο στην Ιστοσελιδα, δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει πολυ καλο περιεχομενο και να μην υπαρχουν αναγνωστες.Οταν δημοσιευσετε το περιεχομενο στην ιστοσελιδα σας τοτε σε αυτο που πρεπει να επικιντροθειται ειναι η διαφημιση!Οσο περισσοτερη καλης ποιοτητας διαφημιση τοσο μεγαλωνουν και τα κερδη σας!

    Αυτα ειναι τα βασικα βηματα της επιτυχιας αλλα αυτα τα βασικα βηματα χωριζονται σε υποκατηγοριες τις οποιες θα τις γραψω στην επομενη δημοσιευση μου!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel