Η Apple υποχρεωμένη να ανακοινώσει τη συμφωνία με τη HTC στη Samsung - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Η Apple υποχρεωμένη να ανακοινώσει τη συμφωνία με τη HTC στη Samsung

    Προσφατα, η Apple και η HTC εκλεισαν μια 10-ετης συμφωνια βάσει της οποίας οι δύο εταιρείες προσφέρουν αμοιβαία χρήση των δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η συμφωνία, οι όροι της οποίας έχουν μείνει μυστικoi, βαζουν ενα τέλος στις παρεξηγήσεις των δύο εταιρείων που αγωνίζονταν για την επίλυσή των προβληματων τους στο δικαστήριο.

    Οσο πολυ και αν προσπαθησαν και ηθελαν οι δυο εταιριες να κρατησουν τους ορους της συμφωνιας μυστικους, ενας δικαστης των ΗΠΑ εκρινε και επεβαλε στην Apple να παρουσιασει ολους τους ορους και τις λεπτομεριες στους ανταγωνιστες της απο την Samsung.

    Απο οτι φαινεται η κατασταση δεν ειναι πολυ καλη για την εταιρεια που ιδρυθηκε απο τον Steve Jobs, επειδη οι Κορεατες απο την Samsung θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν τις πληροφοριες του συμβολαιου για να υπερασπιστουν εναντια στον περιορισμο των πωλησεων στις ΗΠΑ που απαιτουνται στο δικαστηριο απο την Apple κατα της Samsung.

    Οι εκπροσωποι την Apple δηλωσαν οτι θα παραχωρησουν το εγγραφο στους δικηγορους της Samsung αλλα με τον ορο να μην αποκαλυψουν το ποσο που κατεβαλε η HTC για την υποστηριξη αυτην της συμφωνιας. Επισης δεν θα αποκαλυψει την μεθοδο για την επιτευξη των εν λογω ποσων. Αλλα ο δικαστης δεν το δεχτηκε αυτο και τωρα υποχρεωνει την Apple να παρεχει ολες τις λεπτομερειες στην Samsung.

    Fashion

    Beauty

    Travel