Οι τέσσερις γλώσσες της επιρροης ανθρωπων - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Οι τέσσερις γλώσσες της επιρροης ανθρωπων


    Αναρωτηθηκες ποτε γιατι μερικα αρθρα απο βιβλια ή αποσπασματα απο διαφορα βιβλια σου αρεσουν παρα πολυ ενω καποια αλλα ενω λενε κατι ενδιαφερον εχουν ενα μονοτονικο χαρακτηρα και σε κανουν να τα αγνοεισ, να μην τα διαβαζεις καθολου και ετσι να μην τα αφομοιώσεις?

    Στον κοσμο των επιχειρησεων πρεπει να εισαι παντα ενα βημα πιο μπροστα απο ολους, να εισαι ενημερομενος, και πολυ σημαντικο για μενα να δοκιμαζω παντα την καινουργια πληροφορια.

    Και ομως δεν καταλαβενουμε το νοημα και την επιτυχια καποιων βιβλιων που διαβαζοντας τα δεν λενε τιποτα το σπουδαιο. Χιλλιαδες, δεκαδες χιλιαδες εκατομμύρια άτομα που διαφωνούσαν μαζι μου και μου ελεγαν ότι αυτά τα βιβλία τους έχουν αλλάξει τη ζωή.

    Αργότερα άρχισα να καταλαβαινω τη διαφορά μεταξύ αυτών των αποσπασμάτων .. ή "κανάλια".

    Μιλαμε για 4 (τεσσερις) μεγαλες ερωτησεις στις οποιες απανταμε, οταν θελουμε να κανουμε και και οταν θελουμε να δρασουμε:

    Γιατι? -> Τι ειναι? -> Πως να? -> Και πως θα ηταν αν?


    Καποια στιγμη στην ζωη μας λεμε οτι τραβαμε τους ανθρωπους μεσα σε μια ομιλια, σαν μια εικονα και σαν αυτοι που ειμαστε.

    Φυσικα και αυτο δεν δουλευει μονο με την ομιλια, με την γλωσσα, αλλα ο καθενας εχει δυο γλωσσες, μια αυτη με την οποια μιλαει και μια δευτερη με την οποια προσφερει στον εαυτο του μια ελευθερια με την οποια κινηται ανετα.

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.


    Συνεχίστε με επεξηγήσεις σε συγκεκριμένα:

    1) Η γλώσσα του "Γιατί;"
    Είναι η πρώτη γλώσσα, τα κίνητρα, τα πιο συναισθηματικά απ 'όλα. Φανταστείτε τη γλώσσα είμαστε πωλητές ή τους ανθρώπους που εμπνέουν τους άλλους πάρα πολύ.

    Συζήτηση σχετικά με το γιατί τα πράγματα είναι, για το τι χέρι της σχετικά με το γιατί χτύπησε το δρόμο. Πολεμιστής είναι μια γλώσσα που σας θέτει και σας δίνει την ώθηση για να δράσει.
    Μια γλώσσα, επαναλαμβάνω, συναισθηματική, που χρησιμοποιείται συχνά από τους ανθρώπους τις κινούμενες μάζες. Όχι απαραίτητα να προσφέρουν κάτι συγκεκριμένο, αλλά σε ένα συναισθηματικό επίπεδο δίνει ακριβώς γιατί ο άνθρωπος θα πάμε στη δουλειά μας.

    2) Η γλώσσα του "Τι;"
    Αυτή η γλώσσα είναι ένα κρύο, υπολογίζεται, τα οποία δίνουν πληροφορίες στους ορισμούς του τι συμβαίνει γύρω από ένα. Η γλώσσα είναι ένα σύμπλεγμα των ορισμών.
    Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αποκτήσουν πληροφορίες, να γνωρίζουν τόσο πολύ, σε ένα πεδίο ή περισσότερο. Υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που μπορούν να δώσουν έναν ορισμό, που είναι σφουγγάρι για πληροφορίες, που συγκεντρώνει όλη την πληροφορία για να δώσει πιο συχνά ως τεχνικός, καθώς πήρε.

    Αισθάνονται καλύτερα όταν έχουν τις πληροφορίες. Έχετε γνωρίσει ποτέ κανέναν άντρα με μια κουλτούρα τόσο πολύ ότι θα είχατε απαντήσει σχεδόν σε κάθε ερώτηση είναι δυνατόν; Αυτός ο άνθρωπος εργάζεται για τη γλώσσα "Τι;"
    Συχνά δεν χρειάζεται καν να είναι κάποιος μεγάλος λόγιος, αλλά ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει τις πληροφορίες, όπως απαντήσεις σε διαγωνισμούς "Να πάρει μια Εκατομμυριούχος;".

    3) Η γλώσσα του "Πως;"
    Γλώσσα "Πως;" Είναι η γλώσσα που οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πώς λειτουργούν τα πράγματα γύρω από αυτό τα βήματα πρέπει να εφαρμοστεί στην πράξη. Συστήματα τεχνίτες είναι να φέρει αποτελέσματα. Γλώσσα "Πώς να" είναι μια γλώσσα «μικρο» επίπεδο του zoom-in σε μια συγκεκριμένη διαδικασία.

    Συνήθως εντοπίζει γρήγορα, όπως γλώσσα, όταν κάθε βήμα περιγράφεται με μεγάλη λεπτομέρεια και εξήγησε το κεφάλι σας στην ουρά, για το αποτέλεσμα.
    Η γλώσσα του "μηχανική", να το πω έτσι. Ή μηχανικό γλώσσα, ανάλογα με το πώς θέλετε να αντιληφθούν αυτή τη γλώσσα. Είναι μια γλώσσα που βασίζεται στη λεπτομέρεια, την εμπειρία και την έκβαση.

    4) Η γλώσσα του "Κι αν;"
    Αυτή η γλώσσα είναι ίσως το πιο δύσκολο να εξηγηθεί, είναι οι επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να γνωρίζουν τη μακροεντολή σύστημα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μιλούν απαραίτητα σε ένα συναισθηματικό επίπεδο, δεν έχετε καμία πληροφορία κρυώσει αποτελεσματικά το σύστημα .. αλλά καταλαβαίνουν το καλύτερο όραμα, ολοκληρωμένο σύστημα. Μια γλώσσα σε επίπεδο zoom-out.

    Είναι η πιο πολύπλοκη γλώσσα, γιατί συνδυάζει αυτά τα τρία, δεν είναι απαραίτητα να υπερέχουν των άλλων. Η εικόνα ενός ανθρώπου που βλέπει από ψηλά και τα οποία πρέπει να εξηγήσει το όραμα και τη φιλοσοφία να το ξεκινήσετε στο δρόμο.

    Προσοχή! Είναι συχνά συγχέεται με την πρώτη γλώσσα, αλλά η πρώτη γλώσσα, "Γιατί;" είναι η συναισθηματική και προσωπική γλώσσα που αποφασίζουν τη δράση. Αυτή η γλώσσα είναι λιγότερο συναισθηματική και συνήθως σας δίνει όλη την εικόνα και το σύνολο του μηχανισμού.

    Αν μιλάμε για ένα παιχνίδι για να παίξει:
    - Πρώτη γλώσσα, θα έλεγα πρέπει να παίξει αυτό το παιχνίδι και πόσο cool θα είναι, τι να πάρει, κλπ.
    - Στη δεύτερη γλώσσα, θα ήθελα να εξηγήσω τι είναι το ίδιο το παιχνίδι και τα οποία περιέχουν
    - Στην τρίτη γλώσσα, σας είπα πώς να το παίξει αποτελεσματικά για να πάρει αποτελέσματα.
    - Στην τέταρτη γλώσσα που θα σας εξηγήσω το παιχνίδι εμφανίζονται σε κανόνες ολιστική,, τις επιπτώσεις και τα οφέλη (χωρίς πραγματική συναισθηματική εμπλοκή).
    Κύρια γλώσσα μου, για παράδειγμα, είναι ο ανάδοχος. Το λέω αυτό όχι για να με κολακεύει, αλλά μια πραγματικότητα. Ό, τι συμβαίνει γύρω μου προσπαθώ να εξηγήσω αυτό το σύστημα σε μακροοικονομικό επίπεδο. Είναι ο τρόπος σκέψης μου και την κύρια συζήτηση.

    Έχω σκεφτεί πολύ χρειαζόμαστε πρώτη γλώσσα που έβαλα σε κίνηση, αλλά παραμένουν ήρεμα σε συναισθηματική παραινέσεις .. Συχνά νιώθω ότι συνδέονται με μια Πέρα ζωή, για παράδειγμα, ο τρόπος που δίνω «όραμα». Ο πλοίαρχος του γλώσσα, "Γιατί;", αλλά όχι από τη γλώσσα που ερωτεύτηκα και σε έργα. Αντ 'αυτού, παραμένουν ήρεμα στη σάρκα του μέχρι, κατά τύχη, είχαν επηρεαστεί από τη γλώσσα "Κι αν;".
    Μόνο τότε ξεκίνησε Moriscos, μπορώ να ρυθμίσω για να εργαστούν και να φέρουν αποτελέσματα ..
    Όπως μπορείτε να ενσωματώσει αυτή τη γλώσσα πολύ καλά, έχω αναπτύξει μια δεύτερη δευτερεύουσα γλώσσα, δηλαδή «Πώς να". Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να δώσω μια υψηλότερη είναι η πρώτη γλώσσα.

    Με τον καιρό, έμαθα ότι εάν θέλετε να επικοινωνούν καλύτερα με ένα άτομο, θα πρέπει να δείτε ποια είναι η κύρια γλώσσα που μιλάμε και αυτό.
    Επίσης, αν μιλάτε σε μια ομάδα ανθρώπων για να πάρει μαζί με όλους, θα πρέπει να μιλήσετε σε όλες τις γλώσσες.
    Από εδώ η δυνατότητα να μεταδώσει ένα μήνυμα για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τη διάρθρωση που αναφέρεται από μένα είναι μόνο ένα βήμα.

    Γιατί -> Τι είναι; -> Πώς; -> Τι γίνεται αν;
    Ντάνιελ Zarnescu

    PS - άκουσα για πρώτη φορά από τις 4 γλώσσες που επηρεάζουν τους ανθρώπους να τον Eric Berne, ΤΑ γονέα. Αν θέλετε να το διαβάσετε, συστήνω, είναι λαμπρή. Μια διασκευή του αλευριού είδα συμπεριλαμβανομένων Eben Pagan, ο οποίος ανακάλυψε σε αυτές τις γλώσσες ένας πολύ καλός τρόπος για να γράψουν άρθρα. Στις 4 γλώσσες βλέπω προσωπικά ένα απίστευτο τρόπο για να παρακινήσει τους άλλους, αφού φτάσετε να τα γνωρίσετε.
    ΜΑΔ - Από περιέργεια, ποια είναι η κύρια γλώσσα σας; Θα καταφέρει να εντοπίσει;

    Fashion

    Beauty

    Travel