Λεφτα στο Ιντερνετ μερος 1 - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Λεφτα στο Ιντερνετ μερος 1


    Ανοίξτε μια online επιχείρηση που προσφέρει SEO
    Αγαπητέ αναγνώστη περιστασιακά, φίλος, συνεργάτης σε απευθείας σύνδεση των πελατών της "Blueprint χρήματα ταχύτητας" ή ένθερμος οπαδός των ιδεών θα γράψω από καιρό σε καιρό σε απευθείας σύνδεση. Σήμερα είναι η ευκαιρία σας για να βρείτε δωρεάν, δεν υπάρχει υποχρέωση (ούτε μία μετοχή στο facebook), μέθοδος η οποία μου επιτρέπει περισσότερα από δύο χρόνια για να εργαστούν σε πιτζάμες και ξυπνάει μόνο αν σκεφτεί κανείς ότι κάνω τον ύπνο .




    Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο μυθιστόρημα για τα οφέλη και τους κινδύνους της δουλειά freelance, αλλά προς το παρόν αρκεί να γράψει ότι η μόνη δουλειά που μου επιτρέπει να παρακολουθήσετε μια ολόκληρη εποχή της εμφάνισης Fringe χωρίς το πορτοφόλι μου να υποφέρουν. Στην αρχή δοκίμασα όλα σε απευθείας σύνδεση μου υπόσχεται να κάνει τα χρήματα με τη νίκη αποτελέσματα κυμάνθηκαν μεταξύ λίγα λεπτά έως αρκετές εκατοντάδες δολάρια, αλλά ποτέ δεν είχα ένα σταθερό εισόδημα.


    Αυτό άλλαξε όταν άρχισα να αντιμετωπίζουν ό, τι έκανα ως μια σε απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση και όχι ως χόμπι. Υποθέτω ότι γνωρίζετε ότι το περιεχόμενο που δεν επωφελούνται από την ηλεκτρονική προώθηση εκεί. Εάν εφαρμόσετε τις τεχνικές SEO και προώθηση ιστοσελίδας έχουν χάσει τίποτα σε απευθείας σύνδεση κατά τη διάρκεια της γραφής. ΣΗΜΕΙΟ. Φυσικά, αν δεν το πάρει, θα πρέπει να απευθύνονται σε επαγγελματίες και μόνος σας θα δείτε ότι οι υπηρεσίες αυτές δεν είναι φθηνή. Ή μπορείτε να κάνετε ό, τι έκανα. Μπορείτε να αναπτύξουν την ικανότητα αυτή και να πάρει την άλλη πλευρά. Αν έχετε υπομονή και να διαβάσετε μέχρι το τέλος θα δείτε πόσο εύκολο μπορεί να είναι.


    Ο στόχος σας είναι να κάνει, δήλωσε σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας να πάρει έτσι ένα κομμάτι χαρτί και να πάει στο κεφάλι του, αντί των πελατών-στόχων σας είναι. Στην πραγματικότητα, γράφουμε τα σημεία να είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε:
    Clintii τμήματα των πελατών-στόχων ή
    Πρόβλημα ή ότι πρέπει να καθορίζουν - που είναι τα πιο σημαντικά τρία προβλήματα θα λύσει απευθείας σύνδεση επιχείρησή μου
    Λύση - Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μου που επιλύουν τα παραπάνω προβλήματα
    Κανάλια - Ο τρόπος για να προσεγγίσετε τους πελάτες
    Μοναδική πρόταση - το ένα μήνυμα σας, πώς αξιολογείτε διαφορετικά από τους άλλους που προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες (έκπτωση, μπόνους ...)
    Δομή κόστους - Μούσα πρέπει να γνωρίζετε πριν πόσο θα σας κοστίσει σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση
    Πηγές εσόδων - Γράψτε όπου τα χρήματά σας έρχεται και δεν είστε περιορίζεται σε μετρητά χρήματα για υπηρεσίες που παρέχονται (συνιστάται προγράμματα, παθητικό εισόδημα από χώρους συντήρησης ...)
    Καθιερώστε ένα μέτρο speficify επιχείρησή σας - Σε γενικές γραμμές είναι ενήμεροι για το τι είναι η μέτρηση έτσι ξέρετε ότι είστε σε καλό δρόμο και τη λειτουργία της επιχείρησής
    Καθαρό όφελος - Εδώ πάμε με κάτι που δεν μπορεί εύκολα να αντιγραφούν ή να αγοράσει από αλλού

    Fashion

    Beauty

    Travel