Δουλειές του μέλλοντος / Oi douleies pou a3izoun sto mellon - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Δουλειές του μέλλοντος / Oi douleies pou a3izoun sto mellon


    Μετα απο μερικες μερες οργανομενης μελετης στην οποια συμμετειχαν 86 ατομα διαπιστωσαμε ποιες ειναι οι δουλειες του μελλοντος που θα εχουν ζητηση για τα 10 με 20 χρονια απο τωρα!
    Οι δουλειες αυτες οι οποιες εχουν ζητηση σημερα και θα εχουν και αυριο ειναι αυτες που σχετιζονται με τεχνολογια/πληροφορικη, οικονομια και εμποριο θα εχουν σταθερη αξια για τα επομενα χρονια.Αλλη μια δουλεια για δυνατους που θα εχει αξια ειναι οι σωματοφυλακες, μισθωτοι στρατιωτες και διοιτικους  διευθηντες.

    Απο τον υπολογισμο καποιου στενου συνεργατη μας ο οποιος επιθυμει να μεινει αγνωστος καταληξαμε στο συμπερασμα οτι η εγκληματικοτητα θα φτασει τα υψη στο κοντινο μελλον και ολοι θα πρεπει να παρουμε καποιες προφυλαξεις, για αυτον και μονο τον λογο οι σωματοφυλακες, οι στρατιωτες θα εχουν πολυ δουλεια μαζι με τα διοικιτικα στελεχη για μια καλη οργανωση, και οργανωση χωρις υπολογιστη δεν γινεται!

    Και ειπαμε:

    1. Σωματοφυλακες
    2. Τεχνικοι Δικτυων
    3. Αστυνομοι
    4. Αστυνομοι Δικτυων
    5. Μισθοφοροι
    6. Διοικιτικα Στελεχοι
    7. Τεχνικοι Η/Υ
    8. Διατροφολόγοι
    9. Δικηγορία
    10. Γυμναστες/Προπονητες
    11. Οι μάγειρες και οι ζαχαροπλάστες αποτελούν πάντοτε μια σταθερή αξία με υψηλή απορροφητικότητα στην αγορά εργασίας. 
    12. Η κατάσταση για τους μαθηματικούς και τους φυσικούς εμφανίζει βελτίωση. 
    13. Οι κτηνίατροι, οι ιχθυολόγοι, ιχθυοπαθολόγοι, οι θαλασσολόγοι, συνεχίζουν να έχουν ικανοποιητικές προοπτικές. Οι γεωπόνοι εμφανίζουν και αυτοί οριακά θετικό ισοζύγιο και ειδικότερα στην περίπτωση που έχουν αποκτήσει γνώσεις για σύγχρονες, εναλλακτικές καλλιέργειες και μεθόδους και έχουν τη διάθεση να τις εφαρμόσουν στην πράξη.
    14. Πολλά νέα παιδιά στρέφονται τα τελευταία χρόνια στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, λόγω της σιγουριάς της μονιμότητας που διασφαλίζει η αποφοίτησή τους απ’ αυτές.



    Τα επαγγέλματα εκείνα που η πορεία τους εμφανίζει μερική βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, εμφανίζονται στους πίνακες με μπλε χρωματισμό, ενώ τα επαγγέλματα που εμφανίζουν περαιτέρω αρνητικές προοπτικές, εμφανίζονται μεμοβ χρωματισμό.

    Επιλογή επαγγελμάτων με αρνητικές προοπτικές


    Γιατρός, Οδοντίατρος, Γεωλόγος, Μεταλειολόγος Φαρμακοποιός, Βιολόγος, Χημικός, Χημικός-ΜηχανικόςΝαυπηγός,Αεροναυπηγός, Χρηματιστής, Τραπεζικός υπάλληλος, Πιλότος, Ιπτάμενος φροντιστής, Γενετιστής,  Αστρονόμος, Σεισμολόγος, Τεχνολόγος, Κλωστοϋφαντουργός, Δικηγόρος, ΔημοσιογράφοςΤραπεζικός,Πολιτικός Επιστήμονας, Κοινωνιολόγος, Διεθνολόγος,Φιλόλογος, Θεολόγος, Ιστορικός, Αρχαιολόγος, Γεωγράφος, Λαογράφος, Ανθρωπολόγος,Μαθηματικός, Φυσικός, Νηπιαγωγός, Βρεφονηπιοκόμος,Ηθοποιός, Μουσικός, Σκηνοθέτης, Ζωγράφος, Γλύπτης, Θεατρολόγος, Ενδυματολόγος, Εικονολήπτης, Ηχολήπτης, Παραγωγός ραδιοφώνου, Μακιγιέρ, Ιατρικός Επισκέπτης, Βοηθός Φαρμακοποιού

    Επιλογή επαγγελμάτων με θετικές ή πολύ θετικές προοπτικές


    Πληροφορικός, Πληροφορικός δικτύων, Πληροφορικός-Οικονομολόγος,
    Πληροφορικός-Μηχανικός, Πληροφορικός-Τηλεπικοινωνιών, Τηλεπληροφορικός, Πληροφορικός Ψηφιακής Εικόνας, Πληροφορικός-Αυτοματισμών,Πληροφορικός-Ηλεκτρονικός-Ηλεκτρολόγος,
    Πληροφορικός-Εκπαιδευτικός, Οικονομολόγος
    Οικονομολόγος διοίκησης ή πωλήσεων, Ασφαλιστής,Φοροτεχνικός, Λογιστής, Στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων,Στέλεχος δημοσίων σχέσεων, Ξεναγός, Μεταφραστής,Εμποροπλοίαρχος, Μηχανικός εμπορικού ναυτικού,
    Μηχανολόγος-Μηχανικός, Πολιτικός Μηχανικός, Αρχιτέκτονας-Μηχανικός
    Μηχανολόγος διοίκησης, Τεχνολόγος τροφίμων, Ελεγκτής ποιότητας, Τεχνολόγος ενέργειας, Τεχνολόγος μουσικών οργάνων,
    Τεχνολόγος-Ακτινολόγος, Τεχνολόγος ιατρικών μηχανημάτων ή  εργαστηρίωνΔάσκαλος, Γυμναστής, Ψυχολόγος,Κοινωνικός Λειτουργός, Νοσηλευτής, Διαιτολόγος,Αισθητικός, Λογοθεραπευτής,Φυσιοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής, Κτηνίατρος,Ιχθυοπαθολόγος, Ιχθυολόγος
    Γεωπόνος φυτικής ή ζωικής παραγωγής, Γεωπόνος, Θερμοκηπίων,
    Γεωπόνος σύγχρονων ή οικολογικών καλλιεργειών, Τεχνολόγος- Ζωοτεχνικός, Ποτοποιός, Οινολόγος, Μάγειρας, ΖαχαροπλάστηςΚομμωτής,Γραφίστας, Διακοσμητής,Επιπλοποιός, Σχεδιαστής επίπλων, Ξυλουργός, Ηλεκτρολόγος,Ηλεκτροτεχνίτης, Υδραυλικός, Ψυκτικός,  ΑλουμινάςΣοβατζής, Πλακάς, Μαρμαράς, Ειδικός για ΑΜΕΑ, Ειδικός αισθητικής, Επαγγελματίας οδηγός, Πωλητής.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel