Πως να προστατευεις τα χρηματα σου! - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Πως να προστατευεις τα χρηματα σου!


    Πως να προστατευεις τα χρηματα σου!

    Πολλες φορες οι ξακουσμενοι στο Ιντερνετ Hackers κλεβουν κωδικους και σημαντικα δεδομενα με κυριο σκοπο τα χρηματα!
    Συνηθως οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι 14 χρονα και 17-18 χρονα παιδια τα οποια δεν ξερουν ουτε προγραμματισμο ουτε τιποτα, απλως εχουν στην κατοχη τους καποια προγραμματα τα οποια οταν ειναι μεσα σε εναν υπολογιστη καταγραφουν τα παντα, τετοιοι ιοί ονομαζονται Keyloggers.
    Για να προστατευτεις απο τετοιου ειδους ιους χρειαζεται οταν πληκτρολογεις ονοματα, κωδικους, πιστωτικες καρτες και αλλα προσωπικα στοιχεια πρεπει να χρησιμοποιεις το εικονικο πληκτρολογιο που εχουν τα Windows XP, VISTA και 7 απο οτι ξερω.Για να το χρησιμοποιεισεις χρειαζεται να ανοιξεις το Run που στα vista και 7 γραφεις στην αναζητηση run ενω στο Windows Xp βρισκεται στο δεξι μενου της εναρξης/start.
    Εφοσον το ανοιξατε τωρα πληκτρολογηστε: osk.exe και πατηστε ENTER.
    Τωρα σας εμφανιστηκε στην οθονη ενα πληκτρολογιο που χρησιμοποιειται αποκλειστικα με το Mouse και ετσι αυτο το κακοβουλο λογισμικο δεν μπορει να καταγραψει το πληκτρολογιο μας [anymore].

    Τωρα υπαρχουν και αλλα τετοια προγραμματα.
    Αλλο ενα τετοιο κακοβουλο προγραμμα ειναι αυτα που κατεβαζουμε απο διαφορες ιστοσελιδες για να κλεβουν κωδικους, πιστωτικες και εγγραφες σε διαφορες ιστοσελιδες.
    Για να προστατευτειται απο αυτα τα προγραμματα θα πρεπει να εχετε εγκαταστησει καποια Anti-virus που βρισκονται πολυ ευκολα στο Ιντερνετ!Το Anti-Virus που χρησιμοποιω εγω στο Windows 7 ονομαζεται Microsoft Security Essentials ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω χρησημοποιησει επειδη ειναι ελαφρυ για τα Windows χωρις σπαστικες διαφημησεις και αναβαθμισεις!
    Εκτος απο αυτο υπαρχουν τα: AVG, KASPERSKY, NOD32, BITDEFENDER, PANDA και πολλα αλλα!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel