Ο Γιωργος! [Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ] - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Ο Γιωργος! [Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ]

    Όπως δηλώνω και στον τίτλο του blog προσπαθώ να βγάζω κάνα φράγκο από το ίντερνετ. Έχω βρει ορισμένους εύκολους τρόπους, όχι για να γίνω πλούσιος όπως τάζουν τα περισσότερα site (απατεώνες!) αλλά για βγάζω ορισμένα λεφτά -όχι πάρα πολλά αλλά ένα ικανοποιητικό έξτρα εισόδημα το μήνα. Σας παρουσιάζω τον καλύτερο και πιο άμεσα επιτεύξιμο τρόπο για να βγάλετε και εσείς ορισμένα λεφτά παρακάτω:

    Get Paid To. <--- τι εννοώ με αυτό; Υπάρχουν πάρα πολλά site τα οποία προκειμένου να διαφημίσουν αποτελεσματικά και μαζικά τους χορηγούς τους, δίνουν ένα μέρος από τα διαφημιστικά τους έσοδα. Μοιράζονται δηλαδή, κατά κάποιο τρόπο με τους αναγνώστες τους τα έσοδα τους. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι φυσικά για να δώσουν κίνητρο στους αναγνώστες να δουν τις διαφημίσεις και να επισκεφθούν τα site των χορηγών τους.


    Που "κολλάμε" εμείς με αυτά; Εμείς γινόμαστε τα "υποκείμενα" που υποβάλλονται σε αυτή τη διαφήμιση για να βγάλουμε μερικά έξτρα λεφτά. Συνήθως κάνουμε κλικ στο site της υπηρεσίας που είμαστε γραμμένοι και επισκεπτόμαστε το site του χορηγού μέχρι να λήξη η αντίστροφη μέτρηση που εμφανίζεται (συνήθως 15-30 δευτερόλεπτα). Μετά τη λήξη της αντίστροφης μέτρησης τα λεφτά που βγάλαμε από της επίσκεψη πιστώνονται στον λογαριασμό μας (κυμαίνονται ανάλογα με το site - ενδεικτικά μπορει να βγάζουμε 0,5-2cent ή και παραπάνω ανά διαφήμιση). Τα λεφτά δεν είναι πολλά αλλά ούτε και ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύς. Μπορούμε να αφιερώνουμε 10λεπτά με ένα τέταρτο την ημέρα και να βγάζουμε στο τέλος του μήνα ένα ποσό που θα καλύψει κάποιο μικρό έξοδο μας όπως π.χ. το λογαριασμό του κινητού μας (ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο εάν είναι μικρός! :D εάν μας έρχεται 200 ευρώ... καμία σχέση!) ή τις εφημερίδες που παίρνουμε μέσα στο μήνα.

    Μπορούμε να βγάλουμε πολύ περισσότερα εάν στείλουμε το referral link που θα μας δώσουν σε φίλους μας και γνωστούς. Με το referral link προτείνουμε σε φίλους μας και γνωστούς να κάνουν ότι κάνουμε κι εμείς δηλαδή να βλέπουν κι αυτή διαφημίσεις και να πληρώνονται. Με αυτό τον τρόπο παίρνουμε κάτι σαν μια μικρή προμήθεια κάθε φορά που βλέπουν μία διαφήμιση. Είναι αρκετά πιθανόν το μικρό εισόδημα που θα βγάζουμε να μεγαλώσει σημαντικά με αυτόν τον τρόπο και το καλύτερο είναι ότι έτσι εμείς θα βγάζουμε λεφτά ακόμα και όταν κοιμόμαστε (δεν εννοώ ότι θα πέφτεις για ύπνο και θα ξυπνάς με 50ευρα στο κομοδίνο αλλά όπως και να έχει κάθε φορά που ένας φίλος μας ή γνωστός μας βλέπει διαφημίσεις ανεξάρτητα από το τι κάνουμε εμείς θα βγάζουμε ορισμένα λεφτά).

    Λοιπόν, για να μη γίνω κουραστικός όμως με άλλες λεπτομέρειες σας βάζω παρακάτω ορισμένα από αυτά τα site που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Εάν κάποιος έχει κάποια απορία ή θέλει πρόσθετες πληροφορίες πριν γραφτεί, ας αφήσει κάποιο σχόλιο και θα χαρώ πραγματικά να του απαντήσω.

    • BUX - Ίσως είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή!
    • AdverBux - Πάρα πολύ καλό γιατί εκτός από διαφημίσεις σας πληρώνει και για παίζετε παιχνίδια! (αντί λοιπόν να παίζετε tetris ή κάτι άλλο αλλού, παίξτε εδώ και βγάλτε ορισμένα ψιλά)
    • DonkeyMails - Αν και δίνει σχετικά χαμηλά ποσά είναι αρκετά καλό γιατί δεν έχει minimum ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί για να πληρωθείς και επίσης είναι δοκιμασμένο χρόνια και πάντα συνεπές (στο συγκεκριμένο είμαι γραμμένος περίπου 3χρόνια και με έχει πληρώσει πολλές φορές!).
    • Adcash - Αρκετά καλό και αυτό γιατί δίνει σχετικά μεγάλα ποσά (σε σχέση με τον μέσο όρο των site). Δεν έχει πάρα πολλές διαφημίσεις βέβαια γι' αυτό το προτείνω ως ένα πολύ καλό συμπληρωματικό (αλλά μη βασιστείτε μόνο σε αυτό!)
    • Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα, αλλά για κάποιον που ξεκινάει τώρα, καλό είναι να μην γραφτεί σε 30! και χάσει τον μπούσουλα! Κατά καιρούς θα δημοσιεύω κι άλλα τέτοια site καθώς και θα τα αξιολογώ - συγκρίνω έτσι ώστε να έχετε μία εικόνα για το ποια είναι καλά, ποια αξίζουν, κλπ. Όπως είπα πριν μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πρόσθετη πληροφορία. Κάτι άλλο που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό PayPal ή E-Gold για τα περισσότερα. Μπορείτε να πληρώνεστε βέβαια και μέσω επιταγής.... αλλά δεν πολυσυμφέρει... οι επιταγές αργούν να έρθουν και γενικά είναι δύσχρηστες για μικροποσά... εάν δεν έχετε Paypal ή E-gold σας προτείνω να γραφτείτε αλλιώς επιλέξτε την επιταγή (δεν υπάρχει πρόβλημα).

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel