Χειροποιητες Τσαντες - Επιχειρηση που γεννηθηκε απο παθος - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Χειροποιητες Τσαντες - Επιχειρηση που γεννηθηκε απο παθος


    Υπαρχουν πολλες ιστοριες επιτυχιας, ιστοριες ανθρωπων οι οποιοι καταφεραν κατι στην ζωη τους και μας επνεουν καθε μερα μεσα απο το παραδειγμα τους. Η Silvia, ειναι μια απο τις γυναικες επιχειρματιες στην Αγγλια που μετατρεψε το χομπυ της σε επυτηχημενη επιχειρηση.

    Οι χειροποιητες τσαντες ειναι το καταλληλο αξεσουαρ για καθε ενδυμασια, και ενα δωρο το οποιο  αποδεικνυει καλο γουστο και φαντασια. Ελκυστικη και ευχαριστη η χειροποιητη τσαντα ειναι ενα αξεσουαρ που πρεπει να υπαρχει στην γκαρνταρομπα καθε γυναικας.

    Η μητερα και η γιαγια της Silvias ηταν απασχολημενες με την τεχνη και την μοδα, με το σχεδιο και το ραξιμο και της ενσταλαξαν το παθος για το ομορφο. Η νεα σπουδασε καλες τεχνες στην Αμερικη και την Αγγλια, επειτα παρακολουθησε μαθηματα κοσμηματολογιας και κεραμικων. Αρχικα ηθελε να ανοιξει ενα εργαστηριο κεραμικης αλλα δεν ειχε το απαραιτητο χωρο.

    - Γιατι επελεξες τις τσαντες και οχι αλλα αξεσουαρ?
    Εφοσον γυρισε στην Αγγλια λογο πιεσης απο την οικογενια αρχισε σπουδες στον οικονομικο τομεα σε σε ενα γνωστο πανεπιστιμιο αλλα δεν την προσελκυε ο χωρος. Εβαλε τις σκεψεις της σε σειρα, η εταιρικη ζωη δεν ηταν γι'αυτην και ετσι αρχισε να κανει αυτο με το οποιο ασχολειται και τωρα: χειροποιητες τσαντες.

    Οταν ηρθε η στιγμη να αποφασισει κοιταξε γυρω της και ειδε οτι ηταν περιτριγυρισμένη απο βιβλια με τσαντες και μια εντυπωσιακη συλλογη απο τσαντες. Οταν εβγαινε για ψωνια, αντι για ρουχα και παπουτσια αγοραζε τσαντες και ετσι η επιχειρηση με την τσαντες ηταν τελεια γι'αυτην.

    Και λογο του παθους της για το σχεδιο και την ζωγραφικη συνδυασε και αυτες τις δραστηριοτητες.

    Η μητερα της την βοηθουσε με τα υλικα και της εδωσε μια ραπτομηχανη. Το καλοκαιρι του 2007 πηρε δωρο μια τσαντα απο την παραλια της Filipine, ανελυσε την τσαντα και τελη 2007 ειχε τελειωσει την πρωτη της χειροποιητη τσαντα.

    Μεγαλες ή μικρες, απλες ή με χαντρες, πουλια και αλλα αξεσουαρ, της αρεσουν ολες οι τσαντες. Προτιμισε ομως φυσικα ινες και ειδικα μιγματα βαμβακιου  και κανεπας επειδη ειναι ευκολοτερο να ζωγραφισει και κεντισει επανω τους.

    Επειδη η εμπνευση μπορει να ερθει ανα πασα στιγμη, παντα εχει ενα τετραδιο μαζι της.

    Κάθε τσάντα είναι κατασκευασμένη από Silvia διαφορετικά, είτε πρόκειται για το σχήμα, το χρώμα ή το υλικό των καλωδίων. Είναι ζωγραφισμένα στο χέρι ή διακοσμημένα σε πρόχειρα εργαστήριο στο σπίτι. 

    Ακολουθώντας το παράδειγμα της Silvia και μπορείτε να κάνετε σακούλες ύφασμα, καμβά ή άλλα υλικά! Τα στάδια για την κατασκευη μιας τσαντας διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο, έτσι θα πρέπει να έχετε υπομονή, επιδεξιότητα, η δημιουργικότητα. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel