Κερδισε ενω παιζεις! - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Κερδισε ενω παιζεις!



     Δεν θα σας αρεσε να κάθεστε στον υπολογιστή σας, να παίζεται παιχνίδια και να σας πληρώνουν? Ναι, και εμένα! Αν θέλετε να μάθετε πως να το κάνετε αυτό διαβάστε παρακάτω!

    Πρόσφατα ανακάλυψα ένα παιχνίδι στρατηγικής που συνδυάζει την δουλειά με την διασκέδαση στο οποίο μπορείς να ανταλλάξεις το κέρδος σε αληθινά χρήματα. Το παιχνίδι ονομάζεται MarketGlory.

    Το MarketGlory είναι ένας εικονικός κόσμος στον οποίο κερδίζεις εικονικά χρήματα τα οποία μπορείς αργοτερα να τα μετατρέψεις σε κανονικά, και το παιχνίδι μόλις εγκαινίασε τα δυο χρόνια από όταν φτιάχτηκε χωρίς παράπονα από παίχτες ότι δεν πληρώθηκαν αρα έχει κάποια αξιοπιστία και μπορείτε να το δοκιμάσετε άφοβα.

    Το μόνο πρόβλημα θα ήταν ότι δεν είναι ακριβός ενα έυκολο παιχνίδι αρα αν είσαι κάτω από 16-17 μάλλον θα δυσκολευτεις λίγο στην αρχή. Το παιχνίδι χρειάζεται αληθινή υπομονή και επιμονή άλλα τα κέρδη είναι ανάλογα, κάποιοι παίχτες κερδίζουν 200-300 Ευρώ την εβδομάδα και οι καλύτεροι ακόμα παραπάνω.

    Για να αρχισεις αυτο το παιχνιδι πρεπει να διαβασεις ενα σωρο πραγματα, και πρεπει με τον καιρο να αναπτυξεις μια δικια σου στρατηγικη που σου προσφερει το μεγαλυτερο κερδος στο μικροτερο χρονικο διαστημα αρα θελει λιγο σκεψη, στο ιντερνετ σε private forums ειδα οτι πολλοι χρηστες πιανουν χαρτι και στυλο για να αναπτυξουν την δικια τους στρατηγικη και για να υπολογισουν τα κερδη και πιστεψτε με κανενας δεν θα μοιρασει την δικια του στρατηγικη με αλλους αρα δεν νομιζω να μπορω να σας βοηθησω με αυτο επειδη ειμαι ακομα καινουργιος στο παιχνιδι και ειμαι στην διαδικασια οπου διαβαζω.

    Στο MarketGlory καθε παικτης εχει την δυνατοτητα να: εργαζεται, να ιδρυσει εταιριες, να λειτουργει μια κυβερνηση, να αποκτησει στρατιωτικα αξιωματα η να φτιαξει την δικη του οργανωση.

    Οπως ειπα και πριν σας ξανατονιζω οτι ο δρομος προς την επιτυχια στο  MarketGlory επιτυγχανεται μεσα απο μια προσωπικη στρατηγικη του καθε παικτη στην κοινοτητα. Το καλο εινα οτι δεν υπαρχει χρονικο οριο στο παιχνιδι, αρα καποιοι θα επιτυχουν τους στοχους νωριτερα και αλλοι αργοτερα, σημασια εχει οτι ολοι μπορουν να επιτυχουν. Αλλο ενα σημαντικο πραγμα μες στο παιχνιδι εινα η παρουσια σας, και να μην βλεπετε αυτο σαν αλλη μια βαρετη εργασια που πρεπει να κανετε καθε μερα αλλα σαν ενα παιχνιδι, στο οποιο να εχετε την αισθηση του ανταγωνισμου. Αυτο ειναι ενα παιχνιδι στο οποιο μπορειτε να μαθετε πολλα και για τον πραγματικο κοσμο, επιχειρησεις, οργανωσεις, μαρκετινγ και διαφορα αλλα. Η επιτυχια ειναι το αποτελεσμα μιας δραστηριοτητας, που βασιζεται στην δραση και την επιμονη, σε καθε τομεα της ζωης, οσοι δεν παραιτηθηκαν θα φτασουν σιγουρα ολους τους στοχους τους στη ζωη.

    Αλλα οι επιτυχια σε αυτο το παιχνιδι εχει μια μικρη διαφορα απο τα αλλα παιχνιδια, η επιτυχια στο  MarketGlory μπορει να σου δωσει ενα εισοδημα στην πραγματικη ζωη.

    Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, ο αριθμός των χρηματων την φερνει.

    Εγγραφή εδώ: Εγγραφη

    Σε επομενα αρθρα θα σας παρουσιασω τι θα πρεπει να κανετε στην αρχη του παιχνιδιου. Εχω λιγη(πολυ) αναγνωση να κανω ακομα. (me out, Have a fun night)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel