Πώς να κερδίσετε χρήματα από άλλα προϊόντα - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Πώς να κερδίσετε χρήματα από άλλα προϊόντα


    Στα πρακτικά παρακάτω θα σας δείξει πώς να εφαρμόζουν τον τύπο της AIDA θυγατρικών για να βγάλουν λεφτά. Για τους αρχάριους υπαγωγή αυτή είναι να πωλήσει σε άλλους.


    Αυτό το άρθρο αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειράς μετά την οποία θα μάθετε πώς να κάνει χρήματα σε απευθείας σύνδεση από την δημιουργία των άλλων.


    Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε με λίγα λόγια:


    Αγορά και βρείτε το προϊόν που θέλετε να προωθήσετε
    Αγοράζεις ένα domain name
    Αγοράζετε χώρο στο διαδίκτυο
    Δημιουργήστε μια σελίδα προορισμού
    Φέρτε την κυκλοφορία μέσω του AdWords
    Εφαρμόζεται ο τύπος AIDA (που συζητήσαμε στο βιβλίο) και να κερδίσει χρήματα
    Πολύ απλά, έτσι δεν είναι;


    Buun επικεντρωθεί τώρα βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνουμε.


    Την πρώτη φορά που βρήκα μια καλή αγορά για να δούμε σε τρία πράγματα:


    Α. Τι ανταγωνισμός έχει
    Δύο. Εάν υπάρχουν άλλες κρυμμένες ευκαιρίες
    Τρεις. Πόσο ενδιαφέρονται και πόσοι γνωρίζουν
    Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε αγορά θέλετε. Αλλά, μεταξύ προτιμάτε να μου κολλήσει σε μια ανταγωνιστική αγορά. Για διάφορους λόγους ...


    Όπου υπάρχει ανταγωνισμός σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξοδεύουν χρήματα για να αγοράσουν αυτά τα προϊόντα. Αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανοιχτό τσέπη, τότε μπορούμε να έχουμε ανοικτή θήκη για μένα.
    Όπου υπάρχει ανταγωνισμός σημαίνει ότι υπάρχουν αγοραστές και η τελευταία θα αγοράσει τα πράγματα ξανά και ξανά ... Ωστόσο, πώς μπορείτε να πάρετε περισσότερα προϊόντα στην αγορά αυτή (αυτό είναι ένα κρυφό ευκαιρία), ακόμη και να αυξήσετε την αξία του πελάτη. Με λίγα λόγια - ένας κατάλογος συνδρομητών από σας αξίζει πολλά, πολλά προϊόντα που αγοράζετε. Ακόμα κι αν δεν αγοράζουν μόνο ένα προϊόν.
    Μπορώ να ενταχθούν με ορισμένους ανταγωνιστές, αν αποφασίσουν να πουλήσουν το προϊόν τους. Και εδώ έρχεται το μεγάλο μυστικό: το ίδιο κάνουν και οι περισσότεροι άνθρωποι χιλιάδες δολάρια - συνδέεται με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.
    Εάν υπάρχουν πολλές επιτυχημένες περιοχές η αγορά, σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές σελίδες που μπορεί να πάρει ιδέες. Θα σας δείξω αργότερα πώς να επωφεληθούν από αυτόν το λογαριασμό.
    Εδώ είναι μερικές ανταγωνιστικές αγορές με τεράστιες δυνατότητες:


    Η απώλεια βάρους - ας το παραδεχτούμε, ένας άνθρωπος που θέλει να χάσει βάρος, δεν θα αγοράσει μόνο ένα προϊόν όπως αυτό.


    Γκολφ - Υπάρχουν πολλές οδηγίες σε αυτή την αγορά. Οι άνθρωποι θα γίνουν όλο και καλύτερα από ποτέ.


    Αποπλάνηση - Εδώ έχουμε τρέξει όλες τις υποθέσεις τους. Ο καθένας θέλει να είναι καλύτερα όταν πρόκειται για αποπλάνηση - ή άνδρες ή γυναίκες. Πρώτη άνδρες.


    Μωρό - Baby Προϊόντα για την υγεία, παιχνίδια, ρούχα κλπ.


    Γάμος - Πώς σχεδιάζετε το γάμο σας


    Ακμή - Όσον αφορά την απώλεια βάρους - άνθρωποι θα προσπαθήσουν πολλά προϊόντα στον τομέα αυτό.
    Αυτό οδήγησε στο τέλος του πρώτου μέρους του παρόντος άρθρου. More'll σας πω την επόμενη φορά θα δείξει ποια είναι τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε τις καλύτερες αγορές και πώς να κάνει τους ανθρώπους να αγοράσουν το προϊόν σας.

    Fashion

    Beauty

    Travel