Πως βρήσκουμε δουλειά/Πως ψαχνουμε για δουλεια! - Psaxnw Douleia - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Πως βρήσκουμε δουλειά/Πως ψαχνουμε για δουλεια! - Psaxnw Douleia

    Σε αυτο το αρθρο θα σας δειξω πως μπορειται να χρησιμοποιησετε το Ιντερνετ με το σκοπο να βρειται δουλεια στο Ιντερνετ.Για να βρειται δουλεια στο Ιντερνετ πρεπει να εχετε πολυ χρονο ομιλιας σε σταθερα αλλα και σε κινητα για αυτο σας συμβουλευω να χρησιμοποιησετε το 12Voip που με 10 € μιλατε, νομιζω 30 η 100 μερες σε ολα τα σταθερα και με πολυ χαμηλο κοστος στα κινητα.
    Τωρα αφου εγκαταστησαμε το 12Voip ή αν εχουμε απεριοριστη ομιλια προς σταθερα στο συμβολαιο σπιτι τοτε αρχιζουμε να ψαχνουμε για αγγελιες γραφωντας aggelies στο Google και αν ψαχνουμε καποια συγκεκριμενη δουλεια τοτε aggelies douleia. Εκει που γραφει δουλεια γραφουμε οποια δουλεια μας ενδιαφερει , για παραδειγμα aggelies boh8os mhxanikou. Συνηθως οι καλυτερες αγγελιες ειναι οι πρωτες 2-3 μετα το πορτοκαλι πλαισιο.
    Το πορτοκαλι πλαισιο ειναι πληρωμενη διαφημιση που κανει ο xo.gr συνηθος.
    Τωρα εφοσον βρηκαμε την αγγελια, πρεπει να φτιαξουμε εξυπνα το Βιογραφικο μας.

    Βιογραφικο:
    -Οταν γραφουμε το βιογραφικο μας πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι, να μην υπερβαλουμε και να ειμαστε (οσο το δυνατοτερο) ειλικρινης αλλα, να αξιωνουμε τον εαυτο μας, την γνωση και την πειρα μας και αυτα ειναι και τα κυρια χαρακτιριστικα τα οποια πρεπει να τονιζουμε.Για παραδειγμα αν γνωριζουμε κατι καλα τοτε στο βιογραφικο θα γραψουμε οτι το ξερουμε αριστα, και αν δεν ξερουμε και χρειαζετε θα γραψουμε οτι το ξερουμε σε μετριο επιπεδο και θα αρχισουμε αμεσως να το μαθουμε.

    Οτι γραφουμε μες στο βιογραφικο θα πρεπει να το δικαιολογησουμε και χρειαζομαστε να το αποδειξουμε.Στο βιογραφικο πρεπει να γραψουμε τα πιο ουσιαστικα και οχι να το υπερφορτοσουμε με αχρηστα πραγματα, να δειξουμε οτι ειμαστε ικανοι και οτι αξιζουμε την θεση αυτη.Το βιογραφικο χρειαζεται αυστηρη οργανοση.
    Στο βιογραφικο επιδείξτε σαφήνεια και συνοπτικότητα.

    Δηλώστε με σαφή τρόπο τη διεύθυνση όπου μπορεί κανείς να έλθει γρήγορα σε επαφή μαζί σας.
    Χάριν συντομίας τονίστε την επαγγελματική πείρα που ενισχύει την υποψηφιότητά σας.Ημερομηνίες, επωνυμία και διεύθυνση του εργοδότη, είδος της επιχείρησης ή του κλάδου, απασχόληση ή θέση που κατείχατε, κύριες δραστηριότητες και αρμοδιότητες

    ______________________________________________________________________________

    Οταν τελικα τελειωσετε το βιογραφικο τοτε πρεπει να αρχισετε να το αποστελνετε σε ολα τα e-mail που βρηκατε στις αγγελιες με την δουλεια που ενδιαφερεστε και μην δραπειται να το αποστειλεται και στις αγγελιες που νομιζετε οτι δεν εχετε τις γνωσεις που χρειαζονται, δεν εχετε τιποτα να χασετε.

    Παρτε τηλεφωνα και πηγαινετε για συνεντευξη ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
    Σημερα δεν ξερουμε τη μας συμβαινει στην Ελλαδα.
    _______________________________________________________________________________
    Για περισσοτερες πληροφοριες και ερωτησεις αφηστε μια αναρτηση!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel