H βοτκα λεει την αληθεια για το πως να βγαλεις χρηματα στο Ιντερνετ. - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    H βοτκα λεει την αληθεια για το πως να βγαλεις χρηματα στο Ιντερνετ.

    Ωραια, 13 Ιουλιου.
    Ειδατε σας αφηνω να διαβασετε παλιες μαλακιες και να τις πιστευετε. Ας γραψουμε και καμια καινουργια μαλακια, δεν ειναι ωραιο να γραφουμε ολο παλιες ειναι? Δεν ειναι.
    Να πας να γαμηθεις. Ουπς σορρυ αβουτ τΗατ.
    Σοοο...ας αρχισουμε.

    Ειπαμε, 13 Ιουλιου σημερα, σκαμε απο τι ζεστη, δεν μπορουμε να φυγουμε, φαγαμε και κατι χιλοπιτες με λιγη βοτκα και αρχιζουμε γιατι εσυ, οπως και εγω θελουμε να κανουμε κανενα φραγκο και εγω καθομαι και σας γαμαω, με την καλη την εννοια παντα.

    Τωρα θα σας μιλησει η βοτκα, και δεν λεει ποτε ψεματα!
    Ρε μαλακες, παπαρες, εσυ θελετε να κανετε δυο κλικ και περιμενετε να βγαλετε λεφτα? Συγγνωμη αλλα δεν γινετε φιλαρες.
    Για να κανεις λεφτα χρειαζεσαι γνωσεις.
    Τι γνωσεις ρε μαλακα, θα μου πεις εσυ.
    Και εγω θα σου ονομασω 300 μαλακιες και εσυ θα κανεις η δεν θα κανεις ενα search στο Google (Εφτιαξα το alt-shift για να αλλαζω γλωσσα γιατι εχω Linux :p Bitch) θα δεις πολλα και θα τα παρατησεις.
    Ας αρχισουμε βημα-βημα και ας πουμε 10-20 τροπους και στα επομενα αρθρα θα τα αναλυσουμε αν δεν βαριεμαι.

    Μερικοι, βγαζουν λεφτα στο Internet φτιαχνοντας μια εταιρεια που λυνει καποια προβληματα που αντιμετοπιζουν πολλοι. Τα παρακατω παραδειγματα μας δινουν την απαντηση στο πως να βγαλω λεφτα στο Ιντερνετ.

    Παραδειγμα: Google.
    Πριν βγουν οι μηχανες αναζητησης δεν μπορουσες να βρεις ευκολα μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα οπως αυτη εδω που καλυτερα να μην την εβρησκες και εχανες τζαμπα το χρονο σου -> ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    Δεν μπορουσες να ψαξεις στο Ιντερνετ πως να φτιαξεις μια ωραια χιλοπιτα η πως να φτιαξεις καραμελομενο αρνι στο φουρνο με πατατες και σος.
    Μετα ηρθε ο Sergey Brin και ο Larry Page και σκεφτηκαν πως θα ηταν ολες οι ιστοσελιδες να ηταν σε μια βαση δεδομενων και να τις εβρισκαν ολοι οι παπαρες σαν εσενα και εμενα μαζι.


    Παραδειγμα: Facebook
    Ο Mark Zuckerberg σκεφτηκε οτι οι ανθρωποι ειναι κοινωνικα οντα και χρειαζονται να επικοινωνουν , να βλεπουν τι κανουν οι φιλοι τους και να τους κουτσομπολευουν με την ανεση τους και ετσι εφτιαξε το Facebook.

    Παραδειγμα: Amazon, Ebay και αλλα online shops
    Αυτες οι εταιρειες μας επιτρεπουν να καθομαστε στο καναπε μας και να αγοραζουμε πραγματα αντι να παμε στα καταστηματα, και μας δεν μας επιτρεπουν να κανουμε γυμναστικη η να χανουμε βενζινη.

    Τι μαθαμε?
    Δεν ξερεις? Οκ, μας μαθανε οτι αν θελουμε να βγαλουμε λεφτα στο Ιντερνετ πρεπει να προσφερουμε κατι που κανει τη ζωη των ανθρωπων πιο ευκολη και πιο αποδοτικη μεσα απο το Internet.

    Τωρα, που θελω να καταλειξω.
    Η ερωτηση ειναι πως αυτες οι εταιρειες βγαζουν χρηματα?
    Μεσα απο διαφημισεις το Google και το Facebook και μεσα απο ενα μικρο φορο το Amazon και Ebay.

    Ειναι και αλλες εταιρειες οι οποιες εχουν πιο ευκολο αλλο τροπο να βγαλουν χρηματα.

    Εγω θα σας ονομασω μερικες εταιριες και εσεις θα μου πειτε πως βγαζουνε χρηματα στα comments γιατι βαριεμαι να καθομαι να σας εξηγω τα παντα. Σκεφτειτε λιγο. Δειτε τι δουλευει απο
    Paypal, Yahoo, Microsoft, In.gr, Youtube, GreekMoneyMaker.blogspot.gr, Wordpress.com

    Αυτο που σας προτεινω ειναι να διαβασετε της ειδησεις απο την κατηγορια Tech News για να δειτε τι δουλευει και τι οχι. Εφοσον σκεφτηκατε κατι καντε ενα search να δειτε αν υπαρχει ειδη.
    Μερικες ιστοσελιδες ειναι: TheNextWeb, Arstechnica, TheVerge, Sci/Tech, TechCrunch, Mashable.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel