Κανε λεφτα με το Google Adsense - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Κανε λεφτα με το Google Adsense


    - Τι ειναι το Google Adsense?
    Το Google Adsense ειναι ενα προγραμμα της Google που μπορειτε να διαφημιστειτε ή να διαφημισετε.Εμεις διαλεγουμε το δευτερο, γιατι αυτο μας ενδιαφερει, αυτο θα μας φερει τα κερδη.Με το Google Adsense μπορειτε να παραχωρησετε καποιο χωρο και να φιλοξενησετε μερικες διαφημισεις, με καθε κλικ που θα γινεται σε μια απο αυτες τις διαφημισεις εσεις θα κερδιζετε καποια χρηματα.Οσο περισσοτερη κίνηση εχει η ιστοσελιδα σας, τοσα περισσοτερα κλικ = τοσα περισσοτερα λεφτα.
    Ειναι στα αληθεια τοσο ευκολο να κανεις λεφτα με το Google Adsense?
    Θα σας απαντησω με μια ερωτηση, ειναι ποτε κατι ευκολο σε αυτη τη ζωη? Φυσικα και οχι, αρα θα χρειαστουν θυσιες και λιγος κοπος.

    - Πως να αρχισω?
    Θα χρειαστεις:
    1.Ενα καλο ονομα για την Ιστοσελιδα σου! πχ. antrikarouxa.gr
    2.Ενα γρηγορο server για να φιλοξενησεις την ιστοσελιδα σου. (Γιατι γρηγορο? Χρειαζομαστε ενα γρηγορο server επειδη στο τελευταιο update στον αλγοριθμο της Google η ταχυτητα παιζει εναν σημαντικο ρολο στο SEO (search engine optimization) της σελιδας.
    3.Καλο περιεχομενο (πολλα αρθρα ή / και προιοντα).


    - Πώς λειτουργεί?

    Πρώτα θα πρέπει να σας πούμε ότι δεν πρέπει να πληρώσετε τίποτα για να αρχίσετε να κερδίζετε με το Adsense. Απλά δημιουργήστε ένα λογαριασμό και  αρχίστε να εμφανίζετε τις διαφημίσεις στο ιστοτοπο σας.

    - Το Google Adsense χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:
    * Adsense για περιεχόμενο

    Με τη χρήση του AdSense για περιεχόμενο, τον κώδικα της Java παράγεται σύμφωνα με το χρώμα και άλλες μεταβλητές που θέλετε να εκχωρήσετε το κείμενο και την ίδια τη διαφήμιση. Ανάγκη να αντιγράψετε τον κώδικα στον ιστότοπό σας και τοποθετήστε το ως στρατηγική και ορατό. Google Adsense διαβάσει αυτόματα τις πληροφορίες που περιέχονται στις σελίδες σας και δημιουργεί τις σχετικές διαφημίσεις που είναι το περιεχόμενό της και τους επισκέπτες της τοποθεσίας σας θα βρείτε αρκετά χρήσιμες αυτές τις διαφημίσεις / διαφημίσεις. Για κάθε κλικ που ένας επισκέπτης κάνει τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα, λαμβάνει ένα ορισμένο ποσό ξεκινά από το 1 λεπτό και μπορεί να είναι δεκάδες δολάρια.

    * Adsense για Αναζήτηση
    Όπως Adsense για περιεχόμενο που παράγεται κώδικα Java που θα τοποθετηθεί στις σελίδες σας και επιτρέπει την αναζήτηση πληροφοριών, τόσο στο χώρο σας και άλλους δικτυακούς τόπους που θέλετε. Τα χρήματα που κερδίζω για κάθε κλικ ο επισκέπτης κάνει μια διαφήμιση που εμφανίζεται μέσα σε ένα παράθυρο αναζήτησης

    * Adsense για το RSS
    Είναι μια καινοτομία που έχει γίνει τώρα διαθέσιμη. Μπορείτε να προσθέσετε το AdSense στo RSS Feed σας.

    Fashion

    Beauty

    Travel