Θεσεις Εργασιας [Θεσεις εργασιας] - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Θεσεις Εργασιας [Θεσεις εργασιας]

    Γεια σας,
    Ψαχνετε εργασια?
    - Το ιντερνετ ειναι μια θαυμασια εναλακτικη για να βρειτε δουλεια ευκολα και γρηγορα.
    - Αν ακολουθησετε τα παρακατω βηματα  θα καταφερετε να βρειτε δουλεια πολυ γρηγορα..

    Βημα 1ο
    Για αρχη θα χρειαστει να φτιαξετε το βιογραφικο σας, το βιογραφικο ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα οταν βρησκουμε δουλεια, για αυτο και πρεπει να ειναι μικρο, οργανομενο και να περιεχει τις σημαντικοτερες πληροφοριες.Μερικα σημαντικα πραγματα επισης στο βιογραφικο σας ειναι να εχετε γραψει με κεφαλαια γραματα το ονομα σας!

    Βημα 2ο
    Τωρα θα πρεπει να βρουμε τι ειδος επαγελματος ψαχνουμε,πρεπει να υπολογισουμε τις ικανοτητες,της δεξιοτητες και τα...πτυχια αν φυσικα εχουμε,αν οχι δεν πειραζει.

    Βημα 3ο
    Εφοσον βρηκαμε τι ειδος επαγγελματος ψαχνουμε θα αρχισουμε την αναζητηση σε μερικα απο τα πιο μεγαλα site ευρεσης εργασιας στην ελλαδα.Παρακατω εχετε μερικους τετοιους ιστοτοπους.
    1.Kariera.gr
    2.careerjet.gr
    2.CosmosJobs.com
    3.Εργασια.gr
    4.Euresi-Ergasias.gr
    5.JobInGreece.com

    Βημα 4ο
    Τωρα θα χρειαστει να κανετε εγγραφη σε μια απο τις παραπανω ιστοσελιδες και μετα συνδεση. Εφοσον κανατε την εγραφη, ψαξτε το ειδος της δουλειας που επιθυμειται, εφοσον βρικατε μια καλη προταση επικοινονιστε μαζι τους και στειλτε τους τα βιογραφικα σας μεσω e-mail σε οσο περισσοτερες αγγελιες και περιμενετε, αν ειστε ο καταλληλος για την δουλεια τοτε η δουλεια θα ειναι  δικη σας, δηλαδη δεν μπορειτε να περιμενετε να σας παρει ο αλλος για δουλεια χωρις καποιο πτυχειο ή καποια εμπειρια σε καποιον τομεα...

    Με αυτον τον ευκολο τροπο, βρηκα εργασια σε πολλους απο τους φιλους μου. Οποιος ακολουθησε πιστα τα παραπανω βηματα και δεν καταφερε ακομα τιποτα μπορει να αφησει ενα comment και θα προσπαθησουμε να τον βοηθησουμε!

    Fashion

    Beauty

    Travel