Πως να γραψεις ενα ποιοτικο αρθρο - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Πως να γραψεις ενα ποιοτικο αρθρο

    Η σημασια ενος αρθρου στα σημερινα σιτε ειναι πολυ μεγαλη.Ενα και μονο αρθρο μπορει να σου φερει την επιτυχια που παντα ηθελες με το προιον που εχεις προς πωληση ή μπορει να μεγαλωσει σημαντικα τις επισκεψεις που εχεις στο σιτε σου ανα ημερα.Οσο ποιο ποιοτικο ειναι το αρθρο τοσα περισσοτερα λεφτα στο ιντερνετ μπορει να προσφερει.
    Τα αρθρα ειναι γνωστα ως "χαρες" τις κυκλοφοριας στην σελιδα σου στο ιντερνετ.Επισης, λογω ενος αρθρου η ιστοσελιδα σας μπορει να υψωθει στα αποτελεσματα αναζητηση στο Google μεχρι και 84% και οσο περισσοτερο υψωθεις τοσο περισσοτερη κυκλοφορια θα εχει το σιτε σας, και οση περισσοτερη κυκλοφορια τοσο περισσοτερα λεφτα στο ιντερνετ.

    Το μυστικο τωρα ομως δεν ειναι να γραφεις οσα περισσοτερα αρθρα μπορεις στην σελιδα σου στο ιντερνετ, το μυστικο ειναι στο πως τα γραφεις.Οταν τελειωσεις καποια καλα αρθρα οι ανταμοιβες μπορει να ειναι τεραστιες.Ενα καλο αρθρΠοιο θα αναπηδησει στα ματια των αγοραστων που θα γυρισουν για περισσοτερες πληροφοριες και θα προτεινουν το σιτε στους φιλους τους διπλασιαζοντας το εισοδημα σου.Με ενα αρθρο μπορεις να τους μαγεψεις με το προιον σου ή μπορεις να τους κανεις να τρεχουν για να κρυφτουν απο την ιστοσελιδα σου.[μονο με ενα αρθρο].

    Παρακατω θα σας κανω μια λιστα με τα πραγματα που θα σας βοηθησουν να γραψετε ενα ποιοτικο αρθρο και να φτασει στα περιθορια του δυνατου κερδους.

    Λεξεις κλειδια και προτασεις που περιεχουν Λεξεις Κλειδια.
    Ενα αθρο πρεπει παντα να στοχευει καποιες λεξεις κλειδια.Οι λεξεις κλειδια ειναι οι λεξεις που θα ψαξουν οι μελοντικοι πελατες σας στο μελλον.Γιατι ειναι καλο να χρησιμοποιεις λεξεις κλειδια?Γιατι φερνουν πολυ κοσμο.Πως ερχονται αυτοι οι ανθρωποι στο σιτε μου? απλο, αυτοι ψαχνουν μερικες λεξεις κλειδια.
    π.χ. Λεξεις Κλειδια: lefta, xrimata, xrhma, χρημα!
    Οι παραπανω λεξεις κλειδια εχουν πολυ κινηση.Για να βρουμε ποιες λεξεις κλειδια αξιζουν μπαινουμε στο Keyword Tool Externat

    Πυκνοτητα Λεξεις Κλειδια
    Η πυκνοτητα των λεξεων πρεπει να μην ειναι ουτε μεγαλη ουτε μικρη για καλα αποτελεσματα.Σε ενα αρθρο με λεξη κλειδη το Υπολογιστης πρεπει να κυριαρχει η λεξη αυτη και να αποτελει το 15% του αρθρου για ενα πολυ καλο αρθρο!

     Ποιοτικο Περιεχομενο
    Τι θα γινομασταν χωρις ποιοτικο περιεχομενο?Ε...μαλλον θα φευγαμε τοσο γρηγορα απο την Ιστοσελιδα που αυτος που εγραψε το αρθρο δεν θα εβλεπε ουτε την σκια μας...

    Μεγαλο Λαθος
    Πολλοι καλοι βλογγερς κανουν ενα λαθος...ενω γεμιζουν το αρθρο με καλες λεξεις κλειδια τοτε το αρθρο δεν ειναι καθαρο και δεν καταλαβενει τιποτα ο πελατης ετσι ωστε να φευγει χωρις να σπαταλαει αρκετο χρονο στην σελιδα μας...
    Τα καλα αρθρα πρεπει να αφηνουν μια αγωνια στον χρηστη αλλα να αφηνουν και ποιοτικες πληροφοριες στο μυαλο του χρηστη!

    Τιτλος
    Αλλο ενα μεγαλο λαθος των βλογγερς ειναι οτι ενω γραφουν καλα αρθρα δεν βαζουν καλους τιτλους...

    Τα επομενα βηματα για ενα ακομα ποιο ποιοτικο αρθρο σε 3 ημερες... 

    Fashion

    Beauty

    Travel