Tι είναι το Lockerz? - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Tι είναι το Lockerz?





    Το Lockerz είναι ένα έμπιστο site που φιλοδοξεί να σας προσφέρει δωρεάν μία πληθώρα προϊόντων (ηλεκτρονικά, ρούχα και πολλά άλλα). Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συγκεντρώσετε το εικονικό νόμισμα Pointz (ή PTZ) είναι να απαντάτε σε απλές ερωτήσεις, να προτείνετε νέα μέλη ή απλά να κάνετε login καθημερινά.
    Ο σκοπός είναι απλός… συγκεντρώνετε όσα περισσότερα PTZ μπορείτε και τα ανταλλάζετε τα με αληθινά προϊόντα. Οι επιλογές είναι πολλές και περιλαμβάνουν από Macbook μέχρι μηχανάκια, snowboards αλλά και δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

    Η διαφορά του από άλλα ανάλογα sites είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να μαζέψεις πόντους και ότι, βασικό για εμάς, υπάρχει διεθνείς υποστήριξη!
    Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες μιας και βρίσκεται σε φάση beta αλλά σαν επιβράβευση είναι πιο εύκολο να μαζέψετε Pointz από ότι θα είναι όταν το site ξεκινήσει την κανονική λειτουργία του.

    Να τονίσουμε εδώ ότι το Lockerz είναι και θα είναι δωρεάν αν και αργότερα ίσως εμφανιστούν κάποιες κατηγορίες του που θα απαιτούν συνδρομή.

    Σε γενικές γραμμές για κάθε ενέργεια που θα κάνετε στο site θα επιβραβεύεστε με PTZ! Είτε παίζεται κάποιο παιχνίδι, είτε βλέπετε ένα video, είτε μία διαφήμιση, είτε συμπληρώνετε μία έρευνα.
    Η απλότητα σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα με κάνουν να πιστεύω ότι το Lockerz μπορεί να πετύχει εκεί που άλλοι απέτυχαν και να καταφέρει να κερδίσει χρήματα προσφέροντας “δωρεάν” προϊόντα. Τα κέρδη του προφανώς θα έρθουν από προώθηση προϊόντων, product placement, διαφημίσεις, έρευνες και πολλά άλλα.

    Παράλληλα θα υπάρχει και κάποιο είδος marketplace από όπου θα μπορείτε να κάνετε κανονικά τις αγορές σας με το bonus του ότι θα κερδίζετε και PTZ για αυτές. Οι αγορές αυτές, με βάση αυτά που αναφέρονται στο FAQ, θα είναι σε αρκετά χαμηλές τιμές και θα προσφέρουν σημαντικά κίνητρα με την μορφή των Pointz που αναφέραμε παραπάνω.

    Λόγω των δοκιμών δεν γνωρίζω ακριβώς το πως θα λειτουργήσει μελλοντικά η υπηρεσία αλλά φαίνεται υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο που αποκαλύπτεται σιγά-σιγά. Για αρχή μπορείτε να ξεκινήσετε να συγκεντρώνετε τα εικονικά χρήματα σας και να τα ανταλλάσσετε με πραγματικά προϊόντα!!



    Το Locker χρειαζεται τελευταια να παρεις προσκληση για να εγγραφεις.


    Οποιος θελει να αρχισει ας μου αφησει ενα comment με το E-Mail να του στειλω μια προσκληση!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Fashion

    Beauty

    Travel