PTC & BUX - Πληρωνεστε για να βλεπετε διαφημησεις! - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    PTC & BUX - Πληρωνεστε για να βλεπετε διαφημησεις!

    Ο πιο διαδεδομένος και εύκολος τρόπος για να κερδίσει κάποιος χρήματα απ το διαδίκτυο ειναι σερφάροντας σε PTC (PAID TO CLICK ) SITES και βλέποντας links από διαφημισεις που υπάρχουν εκεί.

    Πως λειτουργεί:
    Μπαίνετε σ ένα PTC site εγγράφεστε δωρεάν (2 λεπτά παίρνει το πολύ) κι έπειτα πατάτε για να δείτε τις διαφημίσεις(συνήθως γράφει view ads.earning area κλπ). H διαφήμιση πρέπει να μεινει ανοιχτή για περίπου 30 δευτ. και μετά πιστώνεται ο λογαριασμός σας συνήθως με 1 cent.Προσοχή τις διαφημίσεις θα τις ανοίγετε μία μία απο κάθε site. Nαι ξέρω δεν είναι τρομερό το ποσό εξάλλου είπαμε μακριά απο σελίδες που υπόσχονται τεράστια κέρδη,αλλά είναι λογική αμοιβη για τόσο εύκολη δουλειά.
    Μπορείς εύκολα να αυξήσεις τα κέρδη σου συστήνοντας τη σελίδα σε άλλους (refferals) μ ένα link που είναι μοναδικό για τον καθένα και πληρώνεσαι και για τις διαφημίσεις που βλέπουν και αυτοί.Ολα αυτα χωρίς κόστος.
    Όταν συμπληρώσεις ένα ποσό (συνήθως 2-3$)μπορείς να ζητήσεις να πληρωθείς. Η πληρωμή γίνεται μέσω PAYPAL , ALERT PAY , NETELLER ή μέσω τραπεζικής επιταγής.
    Στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες PTC SITES όμως πολλά απ αυτά είναι τα λεγόμενα scam sites δηλ είναι αναξιόπιστα, δεν πληρώνουν ή κλείνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Λίστα με scam sites μπορείτε να δείτε εδώ
    Τα sites που αναφέρονται παρακάτω αποδεδειγμένα πληρώνουν ,ειναι αξιόπιστα και αρκετό καιρό σε λειτουργία.Η λίστα θα ανανεώνεται και με δικες σας προτάσεις αφού πρωτα δοκιμαστούν.Επίσης αν κάποιο site αποδειχθεί προβληματικό θα αφαιρείται απ τη λίστα.



    Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και πόσο ασφαλές είναι?
    Φυσικά απ τη στιγμή που δεν κάνεις τιποτε άλλο απ την καθημερινή σου ασχολία.Σερφάρισμα.Δεν κερδίζεις πολλά αλλά ενα ικανοποιητικό ποσό βγάζεις και τίποτα δεν είναι αμελητέο πλέον αυτόν τον καιρό. Δεν τίθεται καν θέμα ασφάλειας αφού δε χρειάζεται να επενδύσουμε χρήματα οπότε ότι βγάλουμε κέρδος είναι.
    Μην παραλείψουμε ν αναφέρουμε ότι είναι και πολύ καλός τρόπος να διαφημίσουμε εμείς την επιχείρηση μας ή την ιστοσελίδα μας κάπου που θα τη δουν χιλιάδες αναγνώστες.
    Συμπέρασμα. Είναι απ τις καλύτερες λύσεις για να βγάλεις χρήματα απ το ΙΝΤΕΡΝΕΤ προτείνεται ανεπιφύλαχτα

    ΛΙΣΤΑ PTC & BUX SITES


    To NEOBUX έιναι το ποιο σηγουρο PTC Site.Εχω πληρωθει 13 φορα και ειδη κερδιζω 115 ευρω το μηνα.Αλλοι κερδιζουν εναν ολοκληρο μισθο απο το NEOBUX,Πατηστε εδω για εγραφη NEOBUX



    Το ONBUX είναι το αγαπημένο μου PTC με αρκετές διαφημίσεις φοβερή σχεδίαση και γρήγορες πληρωμές ( έχω πληρωθεί ήδη 2 φορές)



    Το BUX-MATRIX είναι απ τα κορυφαία sites με διαφημίσεις και στη σελίδα του και με email, άμεσες πληρωμές και με την καλύτερη προσφορά για αναβάθμιση μέλους,με 12.00$ gold member για πάντα

    LinkGrand.com

    To LINKGRAND επίσης κορυφαίο και απ τα πιο παλιά PTC SITES, με πολύ καλές πληρωμές και οικονομική αναβάθμιση μέλους



    Το CLIXSENSE είναι ίσως απ τα πιο γνωστά site, με άμεσες πληρωμές και ξεχωριστή σχεδίαση.
    ΤΙΡ .Εγκαταστήστε την clixsense toolbar για να βλέπετε πότε υπάρχουν διαθέσιμες διαφημίσεις

    MatrixMails - Get paid

    Το MATRIXMAILS eιναι βετεράνος στο είδος με πληρωμές με απόλυτη αξιοπιστία και με 2 τρόπους διαφήμισης με συνδέσμους και με εmail

    WordLinx - Get Paid To Click

    Το WORDLINX είναιη πιο παλιά καραβάνα του είδους πάρα πολύ αξιόπιστο άμεσες πληρωμές

    Clicksia


    Πολύ αξιόπιστο site και το CLINKSIA με άμεσες πληρωμές και 4 τρόπους να κερδίσεις χρήματα



    To BUXP είναι πάνω απο 3 χρόνια σε λειτουργία, απ τα πιο αξιόπιστα site με πολλές διαφημίσεις και άλλους 3 τρόπους κέρδους

    EasyClicks

    Το EASYCLICKS ειναι η ελληνική εκπροσώπηση της λίστας με σελίδα στα εληνικά και διαφημίσεις μέσω email.Στέλνει πολύ λίγες διαφημίσεις δυστυχώς,ελπίζω σε αύξηση στο μέλλον γιατί μ αρέσει να στηρίζουμε Ελληνικά προιόντα

    Incentria

    Πολύ καλό PTC site το INCENTRIA " ξαδερφάκι" με το CLINKSIA ME 4 επιλογές κέρδους και με πάρα πολλές διαφημίσεις μικρού κέρδους η κάθε μία όμως στο σύνολο αποφέρει πάνω απ το μέσο όρο κέρδους.

    myBux | profitable & safe ad center

    Το MYBUX είναι καινούργιο site με όμορφη σχεδίαση και πολούς τρόπους να βγάλεις κέρδος

    ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΡΤC SITES ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ











    Καθε ιστοσελιδα μονη της βγαζει ενα μικρο ποσο χρηματων αλλα αν τα συνδυασετε ολα μαζι μπορειται να βγαλεται και 200 ευρω!!!

    2 σχόλια:

    Fashion

    Beauty

    Travel